Reparatii Masini de Spalat Ardo Constanta

Service Masini de Spalat Ardo Masină de Spălat Defectă? Sună la nr 0241661134 sau 0737535005 şi problema este ca şi rezolvată Program L-V 08:00-22:00 Sambata si Duminica 09:00-20:00.

Noi vă oferim servicii de mentenanţă şi reparaţii maşini de spălat pentru orice tip, model sau marcă. Fie că aveţi o maşină de spălat de ultimă generaţie sau încă vă place de maşina de splăt veche, la noi găsiţi sprijinul de care aveţi nevoie.

Având vasta experienţă în reparaţiile maşinilor de spălat, diagnosticarea nostră este de cele mai multe ori corectă şi nu vă punem în postura ca la sfarşitul reparaţiei să vă cerem bani în plus pentru o altă problemă depistată ulterior. Vă spunem încă de la început cât durează şi cât vă costă reparaţia.

Preţurile noastre ne remarcă în piaţă şi constituie un avantaj în faţa competiţiei. Noi suntem conştienţi că reparaţia nu trebuie să depaşească 30% din valoarea maşinii şi ne străduim să vă facem cea mai bună ofertă de preţ.

Ne remarcăm faţă de concurenţă prin interesul pe care îl acordăm fiecarui client în parte şi prin asumarea responsabilitaţii de a rezolva orice problemă aveţi cât mai bine şi în cel mai scurt timp.